Oximur

Estuc que proporciona a les parets un acabat amb aspecte òxid molt realista.

Pintura plàstica interior gironaTècnica d'alta decoració que aconsegueix un acabat oxidat. Carta amb diferents tonalitats en òxid de ferro, metall, bronze, alumini, coure i plom. Ús interior i exterior. S'aplica prèviament un fons a rodet i posteriorment 2 capes d'acabat dispersant els components de OXIMUR amb una llana d'acer inoxidable.

És un producte de la marca IGAN per a parets que té 2 versions: la de interiors i la de façanes. A les 2 versions s'aplica un fons abans de la capa final. El fons per a l'acabat d'interiors a corró i el d'exterior a plana (encara que podem canviar de fons si volem adaptar la textura resultant al nostre gust). La diferència entre un i altre és que el fons que típicament seria d'exterior deixa una textura lleugerament granulada que podria deixar un efecte òxid més real. La qüestió és si compensa la feina, ja que és molt més fàcil i ràpid a corró.OximurVARIETATS

a) Acabat per a interiors

1) 6 colors que s'apliquen a plana (tant sobre fons a corró o plana) que veurà a la carta de colors adjunta del fabricant que li manem. Òxid Ferro, Òxid Metall, Òxid Bronze, Òxid Alumini, Òxid Coure i Òxid Plom.

2) 3 colors que s'apliquen a brotxa (també sobre qualsevol dels 2 fons): Òxid 5, Òxid 6 i Òxid 7.

b) Acabat per a exteriors

Hi ha 4 colors que s'apliquen a plana: Òxid 1, Òxid 2, Òxid 3 i Òxid 4.APLICACIÓPintura girona
Un cop convenientment sanejat el soport a revertir, aplicarem OXIMUR amb el rodet segons la tonalitat escollida.

Transcorregut el temps d'assecat, de 2 a 4 hores, estendrem una capa amb una Ilana d'acer inox pràcticament plana en relació al suport, mirant de fer aquesta operació en sentit vertical, i dispersant els diferents components d'OXIMUR.

Posteriorment de 4 a 8 hores, procedirem repetir a l'anterior operació. Però aquest cop procurarem treballar amb moviments repetits en sentit vertical i horitzontal, per homogeneïtzar l'efecte.

El Ilana s'ha de manipular el més plana possible en relació al soport.

Envasos de fons OXIMUR: 1 i 2,5 litres.
Envasos d'acabat OXIMUR: 1 i 2,5 litres.

Consum aproximat
Fons de 4 a 5 litres per m2.
Acabat de 5 to 6 litres per m2.
 

Girona

  • Som a Sant Pere Pescador, a l'Alt Empordà. Realitzem feines de pintura a qualsevol població de la província de Girona.

Segueix-nos

Facebook i Twiter Pintors Girona al Facebook

Contacte

E-mail: info@pintorsgirona.com
Fax: (34) 972-52 02 25
Telephone: (34) 972-52 02 25
Adreça: Carrer de Sant Sebastià, 24 A
Sant Pere Pescador - 17470
Alt Empordà - GIRONA