Estucat Venecià

L'estucat Venecià habitualment s'aplica en llocs foscos per les llums especials que desprén

Pintura plàstica interior gironaTambé anomenat "Lustre Venecià", és un revestiment que es va inventar com el seu nom indica a Venècia al començament del Segle XV. És un material natural que es produeix de forma artesana amb l'ajuda de màquines empastadors de baixa velocitat, amb matèries com ara el guix, l'oli de lli i l'aigua, encara que actualment s'aplica més per la seva comoditat el sintètic.


.Pintura girona
APLICACIÓ:
Per aplicar l'estuc venecià correctament cal:

a) Preparar la superfície a estucar: elimininar irregularitats com esquerdes, brutícia, greix, fongs, restes d'adhesius, parts fluixes de restes de pintures i escrostonats, eliminant després tot rastre de pols.

b) Aplicar, ajudats d'un ferro americà dues o tres capes, de manera que aconseguirem amb elles que tota la superfície aplicada resti totalment arran. Deixar assecar.

c) Polir finament tota la superfície i retirar tot rastre de la pols de l'escatat.

d) Aplicar amb l'espàtula asimètricament i deixant un espai entre passades de uns centímetres.

e) Aplicar amb l'espàtula entre els espais deixats en la primera passada.

f) Apliqui una passada més, donant-li relleu a les passades donades prèviament. Per adquirir un contrast més gran de tonalitats, repeteixi l'operació.

g) Amb la superfície seca, pressionant amb l'espàtula obtindrà lluentors (si així ho desitja) arrossegant l'espàtula sense estuc sobre l'àrea estucada diverses vegades, de manera que la superfície queda completament llisa augmentant la seva brillantor.


 

Girona

  • Som a Sant Pere Pescador, a l'Alt Empordà. Realitzem feines de pintura a qualsevol població de la província de Girona.

Segueix-nos

Facebook i Twiter Pintors Girona al Facebook

Contacte

E-mail: info@pintorsgirona.com
Fax: (34) 972-52 02 25
Telephone: (34) 972-52 02 25
Adreça: Carrer de Sant Sebastià, 24 A
Sant Pere Pescador - 17470
Alt Empordà - GIRONA